Huisartsenpraktijk Binkom - een dynamische artsenpraktijk!!
!!!!! op donderdag 12 november komt minister Wouter Beke langs. Tussen 11u en 12 u zijn we enkel bereikbaar voor urgenties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Over ons
Wij zijn een dynamische jonge huisartsenpraktijk bestaande uit vier huisartsen, Dr. Lieve Vercammen, Dr. Filip Charlier, Dr. Jacob Merckx en Dr. Julie Luyssen. 

Naast de basis huisartsengeneeskunde doen we zelf vele technische activiteiten, zoals EKG, kleine heelkunde, plaatsen van anticonceptiestaafjes en spiralen, cryotherapie van wratten, hechtingen, ... . Daarnaast zijn we actief bezig met preventie en volgen we chronische aandoeningen nauw op. 
 
Dokter Lieve Vercammen is reeds meer dan 13 jaar werkzaam in deze praktijk. Zij heeft een brevet acute geneeskunde. Zij is ook CRA (coördinerend en raadgevend arts) in RVT Sint-Domunicus te Lubbeek.
 
Dokter Filip Charlier is reeds 11 jaar actief in de praktijk.
Daarnaast is de dokter de voorzitter van de huisartsenkring Khobra vzw en is hij CRA (coördinerend en raadgevend arts) in WZC 't Spelthof te Binkom.

Dr. Jacob Merckx is gestart in de praktijk op 06 oktober 2014. Na een jaar urgentiegeneeskunde en een extra opleiding in de tropische geneeskunde koos hij met vol enthousiasme voor huisartsen-geneeskunde! Voor reisadvies is hij de geschikte arts!

Dr. Julie Luyssen is reeds 2 jaar actief in onze praktijk. Ze plaats actief zelf spiraaltjes. 
 
Consultaties
Wij werken alleen op afspraak, dat maakt het gemakkelijker voor U en voor ons.
Afspraken kun je maken via www.afspraken.be of indien je geen internet hebt, op het nummer 016/63.55.01. Wil je dag zelf nog gezien worden, bel dan goed op tijd!

Huisbezoeken doen wij alleen indien echt nodig.

Gelieve voor 10 uur te bellen voor een huisbezoek.
 
Locatie
Meenselstraat 38/2
3211 Binkom
 
Telefonische bereikbaarheid

zie afzonderlijke pagina
 
Weekend en nachten :
Tijdens het weekend en in de week na 19u kan je steeds terecht bij de dokter van wacht op het nummer 1733
Meer informatie via de website www.w8post.be .


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint